Print zonder afbeeldingen Print zonder afbeeldingen | Print met afbeeldingen

Bezoek & contact info

Het museum is momenteel weer geopend, zoals gewoonlijk op afspraak. 

U bent van harte welkom om het museum te komen bekijken. Bezoek is alleen op afspraak mogelijk. Dit geldt ook voor kleine groepen (max. ca. 10 personen). Indien u geïnteresseerd bent, dan kunt u contact opnemen via theadoradezeeuw@gmail.com of door te bellen met Thea de Zeeuw, 0299-651872 (bij voorkeur na 16:00 uur).

Velen combineren een museumbezoek – van ongeveer een uur – met een verkenning van de historische kern van het Zuiderzeestadje Monnickendam. Men kan daar prima lunchen en dineren of gewoon wat drinken aan het water.

De toegang tot het museum bedraagt 5,- euro per persoon. Deze bijdrage kunt u tevoren overmaken. Of ter plaatse voldoen, maar dan graag contant (geen tikkie o.i.d). Het is inclusief koffie/thee.

Het komt regelmatig voor dat belangstellenden voorwerpen of documenten ter beschikking stellen aan het museum. Voor ons is dat een goede manier om de collectie verder uit te breiden. Dus hebt u nog spullen uit de DDR die u kunt missen, bel of mail ons of neem ze mee. Natuurlijk kunnen we niet alles gebruiken; dat laten wij gelijk weten. Opsturen kan ook. Ons adres is:
Stichting DDR-Collectie
t.a.v. Friso de Zeeuw
Bereklauw 10
1141 KM Monnickendam

E-mail (niet voor museumbezoek): info@ddr-museum.nl
Telefoon: 0299-651872

Donaties en andere betalingen op:
t.n.v. Stichting DDR-Collectie, Monnickendam
IBAN: NL38INGB0005871425
BIC: INGBNL2A

Bekijk onze privacyverklaring en cookie policy.